Zin in iets actiefs tijdens uw vakantie in Bonaire?

Zumba

Fit blijven tijdens uw vakantie? Wij organiseren iedere week op maandag zumbalessen om 18.00 uur voor onze gasten en daggasten. 

Aqua Zumba

Liever een activiteit in het zwembad? Doe dan eens mee met onze Aqua Zumba lessen.

Tijden:

Dinsdag      10.00 uur
Donderdag  10.00 uur

Aquarobics 

Iedere woensdag, vrijdag en zondag kunt u meedoen met onze Aquarobics lessen. Zie onderstaand de tijden.

Tijden:

Woensdag   10.00 uur
Vrijdag         16.00 uur
Zondag        10.00 uur

Yogalessen

Wij bieden regelmatig yoga lessen tegen betaling aan. Bekijk hier het schema van onze yoga lessen

Beachtennis

Uw vakantie op Bonaire is niet compleet zonder het hier zeer populaire beach-tennis. Op het strand vindt u dan ook een beachtennisveld. Hier wordt regelmatig door zowel lokale mensen als gasten van Plaza Beach Resort Bonaire een partijtje gespeeld. Rackets kunt u kosteloos lenen bij de dive shop.

Running/Walking

Als het 's ochtends nog koel is buiten, is het heerlijk om een stuk hard te lopen of te wandelen. Vanuit het resort kunt u richting Kralendijk lopen of rennen. Een stuk van ongeveer 3 kilometer heen en terug.

Kajakken

Lekker even een stukje varen op de azuurblauwe zee. U kunt als hotelgast gratis gebruikmaken van een kajak. Hiervoor kunt u terecht bij onze duikshop. Reserveren is niet nodig.

Paddle-boarden

Paddelboarden wordt steeds populairder en het is niet zo gemakkelijk als het er uit ziet! Evenwicht is een kunstje dat u moet ervaren om op het board te blijven staan en heerlijk te suppen. In de haven kunt u lekker langs de boten paddelen. Echt een must-do! 

Snorkelen

Een eenvoudige manier om de schoonheid van de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken is natuurlijk door te gaan snorkelen. Ervaring heeft u niet nodig. Het enige wat u nodig heeft, is een masker met snorkel en eventueel vinnen. Gasten van alle leeftijden gaan naar huis met de meest prachtige herinneringen van hun tijd in de zee van Bonaire. Snorkelen is veilig en voor alle leeftijden geschikt en het is een leuke familie activiteit. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is gelegen aan het huisrif 'Eighteen Palms', een prachtige plek om te snorkelen.  

Duiken 

Onze duikschool Toucan Diving verzorgt tijdens uw verblijf een prachtige duikervaring. Veilig en plezierig, maar vooral een fantastisch mooie beleving die u zeker eens moet hebben meegemaakt! Of u nog nooit gedoken heeft of juist zeer ervaren bent; u zult zich tijdens uw duikvakantie op Bonaire direct thuis voelen bij de vakbekwame duikinstructeurs van ons vijfsterren PADI duikcentrum.