Faciliteiten

Zin in iets actiefs tijdens uw vakantie in Bonaire?

Yogalessen

Wij bieden bijna dagelijks yoga lessen tegen betaling aan. Bekijk hier het schema van onze yoga lessen

Beachtennis

Uw vakantie op Bonaire is niet compleet zonder het hier zeer populaire beach-tennis. Op het strand vindt u dan ook een beachtennisveld. Hier wordt regelmatig door zowel lokale mensen als gasten van Plaza Beach Resort Bonaire een partijtje gespeeld. Rackets kunt u kosteloos lenen bij het Activity Center.


Running/Walking

Als het 's ochtends nog koel is buiten, is het heerlijk om een stuk hard te lopen of te wandelen. Vanuit het resort kunt u richting Kralendijk. Een stuk van ongeveer 3 kilometer heen en terug.


Kajakken

Lekker even een stukje varen op de azuurblauwe zee. Inspanning en ontspanning gaan samen.


Paddle-boarden

Steeds meer zult u paddle-boarden zien en het is niet zo gemakkelijk als het er uit ziet! Evenwicht is een kunstje dat u moet ervaren om op het board te blijven staan en heerlijk te suppen. In de haven kunt u lekker langs de boten paddelen. Echt een must-do!

 

Kiten

Op ongeveer 5 kilometer van het Resort richting de Zoutpannen ligt Atlantis Beach: Hèt kitestrand van Bonaire. U kunt er les nemen van een halve dag. Indien u beschikt over eigen materiaal is het natuurlijk kosteloos. Op Atlantis beweren ze dat het 350 dagen per jaar kite-weer is!