Faciliteiten

Zin in iets actiefs tijdens uw vakantie in Bonaire?

Yogalessen

Wij bieden bijna dagelijks yoga lessen tegen betaling aan. Bekijk hier het schema van onze yoga lessen

Beachtennis

Uw vakantie op Bonaire is niet compleet zonder het hier zeer populaire beach-tennis. Op het strand vindt u dan ook een beachtennisveld. Hier wordt regelmatig door zowel lokale mensen als gasten van Plaza Beach Resort Bonaire een partijtje gespeeld. Rackets kunt u kosteloos lenen bij het Activity Center.

Running/Walking

Als het 's ochtends nog koel is buiten, is het heerlijk om een stuk hard te lopen of te wandelen. Vanuit het resort kunt u richting Kralendijk. Een stuk van ongeveer 3 kilometer heen en terug.

Kajakken

Lekker even een stukje varen op de azuurblauwe zee. Inspanning en ontspanning gaan samen.

Paddle-boarden

Steeds meer zult u paddle-boarden zien en het is niet zo gemakkelijk als het er uit ziet! Evenwicht is een kunstje dat u moet ervaren om op het board te blijven staan en heerlijk te suppen. In de haven kunt u lekker langs de boten paddelen. Echt een must-do! 

TechDiving Bonaire

Met techdiving zakt u af naar een nieuwe wereld op grote diepte. Het hoogste niveau van duiken is niet voor de meeste recreatieve duikers weggelegd. Door gebruik te maken van een speciale uitrusting is het mogelijk om nog langer en nog dieper te duiken. Ook vraagt deze vorm van duiken om het gebruik van andere gassen dan de reguliere perslucht of nitrox. Technical diving vereist veel ervaring en uitgebreide kennis en intensieve training.

Snorkelen

Een eenvoudige manier om de schoonheid van de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken is natuurlijk door te gaan snorkelen. Ervaring heeft u niet nodig. Het enige wat u nodig heeft, is een masker met snorkel en eventueel vinnen. Gasten van alle leeftijden gaan naar huis met de meest prachtige herinneringen van hun tijd in de zee van Bonaire. Snorkelen is veilig en voor alle leeftijden geschikt en het is een leuke familie activiteit. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is gelegen aan het huisrif 'Eighteen Palms', een prachtige plek om te snorkelen.