Faciliteiten

Zwembad

 

Om uw verblijf bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort nog aangenamer te maken, zijn wij ons zwembad aan het vernieuwen. Het nieuwe zwembad zal naar verwachting eind deze zomer klaar zijn. Wij kunnen niet wachten tot het eindresultaat. Tot die tijd bieden wij u 25% korting aan op het Hoog Zomerarrangement wanneer u een Junior Suite Poolside boekt.

Hoog Zomerarrangement

Het Hoog Zomerarrangement bestaat uit een verblijf van 7 nachten. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt genieten van maaltijden, snacks, drankjes en entertainment.

Junior Suite Poolside

De Junior Suite Poolside is een zeer ruime en stijlvol ingerichte kamer met normaal gesproken uitzicht op ons tropische zwembad. Vanwege het vernieuwen van het zwembad is dit nu even niet het geval. Houd hierbij rekening met eventuele overlast. Daarom krijgt u nu van ons 25% korting op deze kamer.

Tijdelijk zwembad

Tijdens uw verblijf zijn er nog genoeg mogelijkheden om even te verkoelen. Neem een duik in de prachtige zee van Bonaire of dobber in ons tijdelijke zwembad. Daarnaast beschikt Plaza Beach & Dive Resort Bonaire over het grootste eigen strand, een eigen duikschool en een adembenemend huisrif.

Wij verzekeren u dat we ons blijven inzetten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Heeft u vragen? Laat het ons weten! Wij beantwoorden ze graag.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Plaza Beach & Dive Resort aanvaardt hiervoor nimmer aansprakelijkheid.

ACTIECODE: PRB-JSP

Boek nu!