Corona update

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Van der Valk zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Van der Valk voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor gasten die binnenkort een verblijf bij ons op de planning hadden staan, kunnen ons het beste bereiken via usa@plazabeachresortbonaire.com (Noord-Amerikaanse reserveringen) of reservations@bonaire.valk.com (Europese reserveringen). Wij zullen proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden. We zien af van alle kosten die verband houden met het wijzigen van de data van uw vakantie met ons, zodat u uw vakantie zonder zorgen kunt verzetten.

We kijken ernaar uit om u binnenkort terug te verwelkomen op ons resort.

Met gastvrije groet,

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire