Vier oud en nieuw met Ellen ten Damme op Bonaire

Het uiteinde van 2016 belooft spetterend te worden op Bonaire! Welbekend Nederlands zangeres en actrice Ellen ten Damme geeft op zaterdag 31 december 2016 een gratis optreden weg voor alle gasten van Plaza Beach Resort Bonaire. Wat is nu mooier dan het jaar af te sluiten met je voeten dansend in het zand op de klanken van een groot muzikaal talent?

Alleskunner en pittige dame Ellen bracht al eerder een bezoek aan Bonaire en dat was een groot succes. Met een gezonde dosis lef, nam ook Ellen een duik in de prachtige wateren van Bonaire en nam zelfs de videoclip van haar nieuwe single ‘Ik geloof niet dat ik ergens spijt van heb’ op bij Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire. Het schitterende uitzicht vanaf het strand van dit resort biedt een mooi achtergronddecor voor de videoclip van deze hit. De clip werd in april 2016 gelanceerd en Ellen plaatste de video online met de woorden: “Jaaa, daar is ie dan, de nieuwe (onderwater) videoclip! Met de groeten uit Bonaire!” Vele fans gaven op Facebook lovende woorden over deze locatie. Reden te meer voor Ellen om terug te keren naar dit tropisch paradijs in de Nederlandse Antillen. En dat doet ze met een concert voor jong en oud vanaf 20.00 uur op het strand van Plaza Beach Resort Bonaire.

Wil jij er bij zijn? Reserveer dan direct middels het speciaal samengesteld arrangement. T. 00599 717 2500 or reservations@plazaresortbonaire.com.