Plaza Beach Resort Bonaire bestaat 25 Jaar !!

Dit jaar bestaat Plaza 25 jaar!  

Wij als van der Valk zijn er natuurlijk erg trots op dat wij de kwaliteit van onze hotels in Nederland mee hebben kunnen nemen naar het prachtige Bonaire.

Wij bieden onze gasten een prachtig All-Inclusive resort aan met alle faciliteiten van dien.

Voor de gasten die gefascineerd zijn door de adembenemende onderwaterwereld bieden wij ook onze eigen Toucan Diving. Gasten kunnen kiezen voor verschillende duiken of duikcursussen onder begeleiding van onze professionele duikinstructeurs.

 De Toekomst van Plaza Beach Resort Bonaire

In de loop der jaren zijn er natuurlijk veel veranderingen doorgevoerd in het resort.

Afgelopen December 2019 hebben wij met trots ons prachtige nieuwe zwembad mogen openen. Het zwembad is modern ingericht en onze gasten kunnen hier dan ook heerlijk vertoeven onder de Antilliaanse zon.

Wij zijn natuurlijk altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën om het verblijf voor onze gasten nog aantrekkelijker en aangenamer te maken. Wij nodigen u dan ook uit om eens met eigen ogen ons resort te komen bezichtigen en te genieten van de kwaliteit die Plaza Resort Bonaire uw biedt. 

Plaza Jubileum Arrangement

In het kader van ons 25 jarig bestaan bieden wij een leuke Jubileum deal aan. 
Bekijk hier onze actie: https://www.plazaresortbonaire.com/acties/code/PRB-JUBILEUM

Dit tarief is geldig op een Junior Suite Laguna.
U kunt eventueel ook voor een upgrade van kamertype kiezen voor een kleine meerprijs per nacht. Deze deal  is te boeken tot 15 Maart 2020.