Het hoogste punt is bereikt

Gisteren bereikten we met ons nieuwe hoofdgebouw het hoogste punt. In het nieuwste gedeelte van het resort komt onder andere een restaurant en een vergaderzaal, met prachtig uitzicht over de Caribische Zee. Onder toeziend oog van grootaandeelhouder Vincent Van der Valk hees gezaghebber Edison Rijna de vlag, met welbekende toekan, om het hoogste punt te markeren. 

Het nieuwe hoofdgebouw wordt maar liefst 8000 m2 groot. Naast het genoemde restaurant en de vergaderzaal komen hier ook een wellnesscentrum, casino en gym aangevuld met een heuse winkelstraat met kledingwinkels. Aan de buitenzijde van het pand wordt het strand vergroot. Ook komt er een groot instructiebad voor duikers in opleiding. Het twee meter diepe bad wordt voorzien van grote glazen ramen, zodat familie en vrienden vanaf het strand kunnen toezien hoe hun geliefde les krijgen.

In de toekomst worden de huidige kamers, die nu nog de grootte van een suite hebben, anders ingedeeld en zowel van binnen als buiten gerestyled. Daarnaast worden er 108 nieuwe villa appartementen bijgebouwd. Uiteindelijk groeit het resort in de komende jaren uit naar 800 bedden.