Rumweek 2023

Na een succesvolle eerste editie keert de Bonaire Rum Week van 12 tot en met 17 juni weer terug naar het tropische Bonaire. Een viering in het teken van de beste Caribische rum met cocktailwedstrijden, diners, strandfeesten en de kans om enkele van de beste rumsoorten ter wereld te proeven. Tel daar de tropische, Caribische ambiance bij op en de Bonaire Rum week is een gegarandeerd succes. En ook dit jaar is Plaza Beach & Dive Resort weer trotse partner. Zien we u snel?

Wat is de Bonaire Rum Week?

De Bonaire Rum week is een tropisch festival compleet in het teken van de lekkerste Caribische Rum. Van 12 tot en met 17 juni vieren we de premium rum tegen de achtergrond van het schitterende Nederlandse, Caribische paradijs. Dit prachtige evenement staat in het teken van genieten van de premium Caribische rum. Maar het gaat verder dan dat. De Bonaire Rum week gaat ook om het genieten van Bonaire en al het moois wat dit tropische eiland te bieden heeft. Bonaire is met een indrukwekkende verzameling aan hoogstaande eetgelegenheden en geweldige bars in een korte tijd uitgegroeid tot een van de beste gastronomische bestemmingen in het Caribische gebied. En wat is er leuker dan dit te vieren met een prachtig evenement in het teken van een prachtig eiland?

Wat staat er op de planning?

De Bonaire Rum week is veel meer dan een evenement in het teken van het proeven van rum. Van cocktailwedstrijden, diners, strandfeesten en rum proeverijen tot aan een Rum happy hour en voorstellingen. Allemaal in een tropische omgeving aan het water.

De Bonaire Rum Week wordt afgetrapt  met een speciale VIP-gelegenheid op 12 juni. Op 13 juni volgt het grote openingsfeest in Rum Runners, die originele cocktailbar van Bonaire en vervolgt de avond met een culinair meergangendiner.  Op 14 juni is het Rum on the beach-feest in Plaze Beach & Dive Resort Bonaire. Een compleet feest met fantastische lokale bands, premium rum, een dansvloer en tropische sferen.

Op 15 juni is het luxe strandresort van Bonaire het decor voor een culinair hoogstandje, een meergangen lunch van chef Rodrigo Sanchez. Een complete lunch inclusief bijpassende rum. s’Avonds sluit de Rom Rincon Party in het Divi Flamingo Resort een geslaagde avond af. Met de beste rum van Bonaire als ster op de avond en een prachtig zonnedek  bent u met dit feest zeker van een geslaagde avond. Met nog een Rum cocktail party, en rum party diner als afsluiting staat de Bonaire Rum week in 2023 weer garant voor een geslaagd evenement.

Combineer de Bonaire Rum week met een luxe overnachting

Ook dit jaar is Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort weer een trotse partner van de Bonaire Rum week. Een overnachting op het prachtige Bonaire is de ideale manier om optimaal te genieten van dit bruisende evenement. Na een heerlijke rum proeverij neerploffen in de zon, genieten van een strandwandeling, een verfrissende duik in het zwembad en een luxe overnachting. Bij Plaza Beach & Dive Resort kan het allemaal. Zien we u snel?

Boek uw overnachting