Watersport

Duiken op Bonaire

DUIK CURSUSSEN

NIET-CERTIFICERINGSCURSUSSEN


Discover Scuba Diving (1 duik) $ 99,00

Kom en ervaar de schoonheid van de onderwaterwereld en zwem temidden van levendige koralen en scholen van tropische vissen. Onze goed opgeleide instructeurs zullen u de basistheorie leren en u vertrouwd maken met het apparatuur voordat u een veilige en gecontroleerde duik gaat maken met beperkte diepte. Deze ervaring wordt de hele week door regelmatig aangeboden en vindt plaats vlak bij ons strand, dat 18 Palms-duikplek wordt genoemd. Om u aan te melden voor deze introductieduik, moet een via een medische verklaring "fit" worden verklaard. Zodra u het medische formulier heeft ingevuld en ergens een 'Ja'-antwoord op het medische formulier heeft ingevuld, dient u met dit formulier naar uw arts te gaan, voordat u naar Bonaire reist, om medische toestemming te krijgen om te gaan duiken. Breng dit formulier samen de het ondertekende formulier van uw arts mee naar Toucan Diving duik school om te verklaren dat u fit genoeg bent om te gaan duiken. Klik op de link hierboven om dit formulier te bekijken. Als u geïnteresseerd bent in het reserveren van een plaats in onze Discover Scuba Diving-ervaring, neem dan contact met ons op via diveshop@plazabeachresortbonaire.com. Wij vragen u vriendelijk om u vooraf te registreren voor de Discover Scuba Dive doormiddel van de volgende link: https://apps.padi.com/padi/dsd/toucandiving/17334

2e Discover-duik vanaf shore $ 79,00

Geniet van extra oceaanduiken onder begeleiding van een duikprofessional

Bubblemaker (8 tot 10 jaar) Inc. Crew Pak $ 95,00

Bubblemaker. 2e duik vanaf Shore $ 55,00

Opfrisduik $ 99,00

Als u een gecertificeerde duiker bent die langere tijd niet in het water heeft gezeten, laten we zeggen meer dan EEN JAAR, en u minder dan 100 duiken heeft gemaakt, dan zal een eenvoudige Opfrisduik uw kennis en vaardigheden opfrissen waardoor u het het zelfvertrouwen terug krijgt om weer te gaan duiken. Of je nu de basis moet doornemen of een aantal elementen bent vergeten, een eenvoudige Opfrisduik is voor jou gepersonaliseerd: je bent zo weer klaar om weer deel te nemen aan de duikwereld! Het management kan voor u besluiten, bijvoorbeeld voorafgaand aan een bootduik, dat u een opfrisduik nodig heeft.

PADI Scuba Tune-Up $ 99,00

Privé begeleide duik bij 18th Palm $ 75,00

Privé begeleide duik bij een overige duikplek (max 2 personen) $ 95,00

Boot snorkeltrip $ 20,00


CERTIFICERINGSCURSUSSEN VOOR DIVERS

Open Water Diver $ 475.00 (Inc: apparatuur, studenten handboek/ materialen en certificeringskosten)

Bij aankomst ontvangt u uw studentenhandleiding en het "Open Water-crew" pakket . U kunt de vereiste hoofdstukken van de handleiding doorlezen op ons prachtige strand en in onze duikshop de dvd bekijken met alle benodigde informatie. Uw instructeur zal de kennissecties met u doornemen en de vereiste quizzen en examens bij u afnemen. Nadat u klaar bent met het theoretische gedeelte, gaat u het water in om 5 open water duiken te voltooien om de vereiste vaardigheden onder de knie te krijgen. Ver neemt dan deel aan 4 open water duiken om je certificering te behalen. Deze cursus duurt ongeveer 2,5 - 3 dagen nadat de kennis is voltooid.

Open Water Diver eLearning $ 350,00

De nieuwste manier om te leren duiken is op uw computer via e-learning, of offline met uw Ipad- of Android-apparaat via PADI's gloednieuwe Open Water Diver Touch-programma! Voltooi het kennisontwikkelingsgedeelte van de cursus in het comfort van uw eigen huis of hotelkamer! Bij aankomst hier zal u worden voorgesteld aan uw instructeur waarmee je je confined open water- en open water training te voltooien. Klik op de onderstaande link om uw PADI eLearning- of Open Water Diver Touch-cursus te beginnen. https://apps.padi.com/scuba-diving/elearning/?irra=17334

Open Water Refferal $ 320.00

De Referral Course is zo ontworpen dat je de helft van je cursus thuis kunt voltooien voorafgaand aan je vakantie. Je kunt de academische en beperkte watersessies op je eigen schema doen via e-learning, Open Water Diver Touch en met een lokale duikwinkel. De duikwinkel geeft je een PADI / UNIVERSAL-verwijzing, waarmee je de rest van de cursus binnen 12 maanden vanaf de laatste dag van je training bij ons kunt voltooien.

Zodra u bij ons, Toucan Diving Bonaire, arriveert wordt de verwijzing in twee halve dagen voltooid door 4 duiken te doen: 2 open water-training-duiken per dag. De kosten van de Referral Course omvatten de 4 trainingsduiken, al het benodigde apparatuur en decertificering na succesvolle afronding. Deze cursus is zeer populair onder onze gasten, met deze cursus kunt u meer tijd besteden aan het genieten van uw vakantie en kunt doen wat je het leukst vindt: duiken!

Scuba Diver $ 410,00

Geavanceerd Open Water $ 320,00

Voel je de behoefte aan avontuur? De geavanceerde training bestaat uit "hands on courses" met minimale lesuren en veel duiken. Deze zeer populaire cursus stelt studenten in staat om te leren en hun duikvaardigheden te verbeteren tijdens het verkennen van Bonaire's Marine Park. Je zult 2 dagen lang duiken met een PADI-professional om je vaardigheden en comfort in het water te verbeteren terwijl je veel plezier hebt!

De geavanceerde open watercursus bestaat uit 2 vereiste kernduiken: diep en navigatie. Je selecteert vervolgens 3 extra avontuurlijke duiken; Enkele van de populaire opties zijn Wrakduiken, Enriched air Nitrox, Peak Performance Buoyancy, Drift, Visidentificatie, Bootduik, Digitale fotografie, Nachtduiken. Het kennisgedeelte van de cursus kan ook worden gedaan voor aankomst met het PADI e-learning (zie link hieronder).

Advanced Open Water eLearning $ 260,00

https://apps.padi.com/scuba-diving/elearning/?irra=17334

Adventure Diver $ 210,00

Geen tijd om de volledige gevorderde cursus te voltooien? Profiteer van het Adventures in Diving-programma, dat slechts 1 dag duurt, waarmee u de speciale opties één voor één kunt doen voor uw geavanceerde certificering. Nadat je dit certificatieniveau hebt bereikt, kun je je avontuurlijke duik op je volgende vakantie voortzetten om de Advanced Certification-vereiste van vijf avontuurduiken te voltooien. Vergeet niet dat één nachtduik geldt als de eerste duik van elke specialiteit! Wij bieden avontuurlijke duiken of volledige specialiteiten in vele gebieden, waaronder verrijkte lucht, driftduiken, bootduiken, visidentificatie, digitale fotografie en nachtduiken.

Individueel avontuur duik $ 75,00

Rescue Diver $ 399.00 (Inc: apparatuur, studenten handboek/ materialen en certificeringskosten)

Duikers beschrijven de PADI Rescue Diver-cursus als de meest uitdagende, maar meest lonende cursus die ze ooit hebben gevolgd. Waarom? Omdat je leert problemen in het water te voorkomen en te beheersen, en meer zelfvertrouwen hebt over je vaardigheden als duiker, wetende dat je anderen kunt helpen indien nodig. Tijdens de cursus leer je een betere buddy te worden door het oefenen van probleemoplossende vaardigheden totdat ze een tweede natuur worden. Plus, de cursus is gewoon leuk - het is serieus, maar zorgt nog steeds voor veel gelach tussen het gerichte leren door. Begin vandaag met het e-learning van PADI!

Rescue Diver eLearning $ 250,00

Emergency First Response $ 185,00

Emergency First Response-training richt zich op het opbouwen van vertrouwen en het vergroten van hun bereidheid om te reageren wanneer ze worden geconfronteerd met een medisch noodgeval. De deelnemers leren eenvoudig stappen voor het volgen van spoedeisende hulp en het oefenen van vaardigheden in een niet-stressvolle leeromgeving. Alle cursussen worden ondersteund door zelfstudiehandleidingen, video's en snelle referentiekaarten, zodat u meteen kunt beginnen met leren. EFR-cursussen voldoen aan de CPR- en EHBO-trainingsvereisten voor de PADI Rescue Diver-cursus en alle beoordelingen op professioneel niveau. De meeste PADI-instructeurs zijn ook Emergency First Response-instructeurs.

Divemaster $ 735,00

Hou je van duiken? Wil je jouw passie delen met anderen op een heel nieuw niveau? Volg dan de PADI-cursus Dive master en doe wat je graag doet als beroep. Duikers kijken op naar PADI Dive Masters omdat zij de leiders zijn van diverse groepen. Dive masters weten precies hoe zij anderen kunnen begeleiden en motiveren tot een nog betere duiker! Als PADI-duikmeester kun je niet alleen veel duiken, maar ook genieten van het plezier van anderen om je heen. De PADI-cursus divemaster is je eerste niveau van professionele training. Door nauw samen te werken met een PADI-instructeur, kun je je duikvaardigheden perfect afstemmen, zoals het perfectioneren van je reddingsvaardigheden, zodat je veelvoorkomende problemen gemakkelijk en snel kunt oplossen. Je krijgt duikkennis, management- en supervisiecapaciteiten zodat je overal een rolmodel voor duikers wordt. Als PADI-duikmeester leid je anderen terwijl je toezicht houdt op duikactiviteiten en je helpt bij het trainen van duikers. Of je nu wilt werken op een verre duikbestemming of dicht bij huis in een lokale duikwinkel, het avontuur van je leven wacht op je. PADI-duikmeesters zijn gerespecteerde duikprofessionals die zijn afgestemd op de grootste en meest gerespecteerde duikorganisatie ter wereld: PADI.


SPECIALE CURSUSSEN


* Houd er rekening mee dat duiklucht NIET is inbegrepen

Nitrox Diver 2-certificering duik $ 150,00

Shore diver $ 150,00

Wreck Diver 4-certificering duik $ 280,00

Deep Diver 4-certificering duik $ 280,00

U / W Naturalist 2-certificering duik $ 150,00

Fish ID 2-certificering duik $ 150.00

Lion Fish Hunter 2-certificering Duik $ 180,00

Night Diver 3-certificering duik $ 265,00

Peak Performance Buoyancy 2-certificering duik $ 180,00 op

Kayak Diver 2-certificering duik $ 180,00

U / W Navigatie 3-certificering duik $ 280,00

Search & Recovery 4-certificering Duik $ 280,00

*Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 

 


DUIK PAKKETTEN

6 DAGEN PAKKET. (EXCLUSIEF AANKOMST EN VERTREK DAG)

Ongelimiteerd kantduiken: (inclusief tanks en gewichten ) $175.00

6 Dagen ongelimiteerd kantduiken + 4 boot duiken $325.00

6 Dagen ongelimiteerd kantduiken + 6 boot duiken $365.00

6 Dagen ongelimiteerd kantduiken + 12 boot duiken $445.00


DAG TARIEVEN

1 Dag ongelimiteerd kant duiken $35.00

1 Tank Boot duik $55.00

2 Tank Boot duik $85.00

1 Tank Boot nacht duik $65.00

*Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

  


 

HUUR PRIJZEN

(Prijzen in US$ per dag)

Snorkel Set $ 10.00

Vinnen $ 5.00

Masker en Snorkel $ 5.00

BCD $ 12.50

Regulator $ 12.50

Duik Computer - per dag $ 13.00

Duik Computer – 6 dagen pakket $ 65.00

Duik licht $ 9.50

Wetsuit $ 10.00

Volledige duikuitrusting – per dag (exc. Computer) $ 35.00

Volledige duikuitrusting – 6 dagen pakket (exc. Computer) $175.00

*Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

*Alle verhuurde artikelen worden per dag in onze winkel in rekening gebracht, tenzij anders vermeld. Eventuele schade of verlies van artikelen is de verantwoordelijkheid van de huurder en zal dienovereenkomstig in rekening worden gebracht.

 


 

BONAIRE MARINE PARK

Om het Bonaire Marine park te beschermen, moeten alle watergebruikers een Nature tag kopen. Voor de duikers kost deze tag slechts US$45. De Tag is een kalender jaar geldig. Voor meer informatie ga naar www.stinapa.org. 

Hoe werkt het?

De stinapa tag kan online gekocht worden of in de Toucan Diving shop met pin/creditcard. Het bewijs bestaat uit een bonnetje.

Koopt u de E-tag via de website? Dan wordt u automatisch geregistreerd in het Stinapa systeem.
Let op! Het is niet langer mogelijk om de tags aan te schaffen met cash. Dit geldt voor zowel de Nature fee tags als de dive tags.

 

  

*Duikpakketten en lucht worden alleen verkocht aan gecertificeerde duikers.
*Nitrox and Nitrox  pakketten worden alleen verkocht aan gecertificeerde duikers.
*Dive pakketten zijn niet terugneembaar of overdraagbaar.              
*Alle duikers in het Bonaire Marine Park moeten een check-out dive uitvoeren en een briefing bijwonen om deel te nemen aan duik activiteiten.                                                                  
*
Vooraf geboekte pakketten worden niet retour genomen en zijn niet overdraagbaar op andere personen.
*Er worden geen servicekosten berekend.