All Inclusive Dranken bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, en een belangrijk onderdeel daarvan is ons uitgebreide all inclusive drankenpakket. Of u nu ontspant na een dag duiken, geniet van de zon aan het zwembad, of deelneemt aan een van onze vele activiteiten, ons all inclusive aanbod zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een verfrissend drankje.

Het all-inclusive drankenaanbod van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Met het all-inclusive pakket van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire geniet u van een ontspannen vakantie op het tropische eiland. Het de ideale manier om volledig te ontspannen. Met een all-inclusive verblijf kunt u onbeperkt genieten van de dranken in de Palm Beach Bar. Zo zijn frisdranken, koffie/thee, water, sap, bier, wijn en cocktails inbegrepen. Samen met ons all-inclusive eten, geniet u van een onbezorgde vakantie op het tropische eiland.

* Het all-inclusive pakket is exclusief roomservice en het bestellen van hele flessen. Daarnaast vragen wij een kleine vergoeding voor buitenlandse sterke dranken.

De tropische Palm Beach Bar

Onze tropische Palm Beach Bar is het bruisende middelpunt van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Het is de ideale plek om te genieten van een verfrissend drankje. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tropische cocktail? Een ijskoud biertje? Een versgeperst sapje? Een ijskoude frisdrank tegen de dorst? Of een kop koffie als goed begin van de dag. 

Vanaf de Palm Beach Bar heeft u ook een prachtig uitzicht over ons tropische zwembad. Geniet op een van onze ligbedden van de tropische temperaturen en een verkoelend drankje.