Voorwaarden

Uniforme Voorwaarden Horeca

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafes en aanverwante bedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Voor meer informatie over de UVH gaat u naar khn.nl/uvh-nl

ONS ANNULERINGSBELEID IS VERSOEPELD

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen in uw reisplannen hebben we ons annuleringsbeleid tijdelijk versoepeld.

Indien de maatregelen rondom corona het voor u onmogelijk maken om uw vakantie door te laten gaan kunt u uw boeking tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren of wijzigen.

Op deze manier kunt u toch met een veilig en vertrouwd gevoel boeken.

* Enkel van toepassing voor boekingen die rechtstreeks zijn gedaan via de website van Plaza Beach Resort of de reserveringsafdeling van Plaza Beach Resort.

* Enkel van toepassing voor boekingen waarvan de verblijfsperiode valt binnen een door de overheid vastgesteld maatregelen pakket.

* Voor boekingen waarvan de aankomstdatum valt buiten corona-gerelateerde maatregelen gelden de reguliere voorwaarden.

* Niet geldig voor Non Refundable boekingen.

* Voor boekingen die gedaan zijn via andere kanalen/reisorganisaties, is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met de reisorganisatie zelf. Indien u meer hulp nodig heeft; aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

* Loyal spaarvoorwaarden: over het gehele tarief ontvangt u €5,- Loyal tegoed per nacht. Over actietarieven als Last minutes, Non refundables en arrangementen ontvangt u € 2,50 euro per persoon op het gehele verblijf.