All-inclusive vakantie

Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Wij nemen graag uw zorgen uit handen! Tijdens uw all-inclusive vakantie op Bonaire kunt u dan ook onbeperkt genieten van maaltijden, snacks, drankjes en entertainment.  Ons buffetrestaurant de Tipsy Seagull biedt u heerlijke maaltijden met een uniek uitzicht op zee. Een aantal keren per week zelfs met live muziek! Zin in een drankje? Geniet dan van een cocktail of ijskoud biertje bij de Coconut Crash Beach Bar. Kies tijdens uw vakantie op Bonaire van de talrijke all-inclusive faciliteiten die Plaza Beach & Dive Resort biedt. Zo beschikken wij over een eigen haven, strand, zwembad, kinderentertainment en Activity Center waar u terecht kunt voor het lenen van snorkel materiaal, kayaks en standup paddle-boards.

Wilt u graag genieten van ons uitgebreide all-inclusive concept, maar niet bij ons verblijven? Maak dan gebruik van onze speciale dagpas en geniet de hele dag van de uitgebreide faciliteiten van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire.

All-inclusive genieten

Het eten

Bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire kunt u onbeperkt genieten van lekkere gerechten en tussendoortjes. In ons buffetrestaurant kunt u terecht voor overheerlijke maatlijden en een uniek uitzicht op de Caribische zee. Ontbijt, lunch en diner met een spectaculair uitzicht. 

All-inclusive genieten

Het drinken

Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire kunt u all-inclusive genieten. Aan onze tropische Palm Beach Bar geniet u daarom onbeperkt van de lekkerste koffie, sappen, frisdranken, bieren, wijnen en tropische cocktails.

All-inclusive genieten

Entertainment & faciliteiten

Bij Plaza Beach & Dive Resort kunt u naast all-inclusive eten & drinken ook genieten van de talrijke all-inclusive faciliteiten die het hotel rijk is. Zo beschikt het hotel over een zwembad, een strand met beachtennis- en volleybaldveld, een eigen jachthaven, een spa en een Activity Center waar u terecht kunt voor het lenen van kayaks, snorkels en paddle-boards.

Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid entertainmentprogramma aan en is er ook aan de kleinste bezoekers gedacht met een kinderprogramma.

Extra lang all-inclusive genieten?

Late check-out

Wilt u extra lang all-inclusive genieten bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire? Kies dan voor een late check-out en geniet extra lang van de vele faciliteiten in en rondom het hotel. Zo kunt u uw verblijf extra ontspannen afsluiten!

Bonaire staat bekend om haar zonnige klimaat, de prachtige natuur, azuurblauwe zee, parelwitte stranden en schilderachtige onderwaterwereld. Met de mooiste plek van Bonaire als locatie heeft ook Plaza Beach & Dive Resort een prachtige omgeving: direct aan zee. De ideale ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie

Een dag all-inclusive genieten?

Een all-inclusive dagpas

Bent u van plan Bonaire te bezoeken, maar verblijft u niet bij ons? Dan is een all-inclusive dagpas misschien wat voor u! Met een dagpas geniet u van alle uitgebreide facilliteiten van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire zonder te overnachten. Compleet met zonnebed, drinken, lunch, snacks, zwembad & strandtoegang en strandlaken.