Duiken op Bonaire

Het Caribische eiland Bonaire is bijzonder trots op haar prachtige natuur en uitermate geschikt voor een duikvakantie. Zowel boven als onder water komt de natuurliefhebber volledig aan zijn trekken. Komt u naar Bonaire om te duiken? Verblijf dan in ons Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Ons resort ligt direct aan zee met privé strand en we hebben onze eigen duikschool 'Toucan Diving' voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Ideaal als u wilt leren duiken of als u uw vaardigheden wilt verbeteren.

Dus komt u naar Bonaire om te duiken of snorkelen? Dan bent u hier aan het juiste adres. De gezellige sfeer, de vriendelijke bevolking en natuurlijke de prachtige onderwaterwereld maken van uw duikvakantie op Bonaire een feest! 

Duikschool Bonaire

Altijd al willen leren duiken? Met onze eigen 5-sterren PADI duikschool 'Toucan Diving' op Bonaire, beleeft u gegarandeerd een overgetelijke duikvakantie. Onze instructeurs begeleiden zowel beginnende als ervaren duikers en zorgen voor een veilige, maar geweldige ervaring in de onderwaterwereld.

Ook als u op zoek bent naar een duikcursus op Bonaire, kunt u bij onze duikschool terecht. We bieden beginnerscursussen aan, maar ook een opfriscursus voor als u langere tijd niet gedoken heeft. Zo krijgt u weer vertrouwen om te duiken. Ook voor gecertificeerde duikers bieden we vervolgcursussen aan of speciale cursussen voor als u zich verder wilt ontwikkelen.

Meer informatie

Snorkelen Bonaire

Snorkelen op Bonaire is zeer de moeite waard en de manier om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Op Bonaire is snorkelen ook wel één van de meest populaire activiteiten. Wist u dat onze duikschool mooie snorkeltochten organiseert? Ze brengen u naar de beste snorkelplekken op Bonaire waar u tussen talloze tropische vissen kunt zwemmen. Met een beetje geluk komt u ook schildpadden tegen!

Ook vanaf ons resort loopt u zo naar het strand waar u direct kunt snorkelen. Kom daarna lekker ontspannen aan het luxe zwembad met uitzicht op zee. Liever op een andere plek snorkelen? Langs de kust van Bonaire vindt u gele stenen die aangeven dat hier snorkel- en duikplekken zijn. Lees hier meer over snorkelen op Bonaire.

Meer informatie