Duiken op Bonaire

Onze duikschool Toucan Diving verzorgt tijdens uw verblijf een prachtige duikervaring. Veilig en plezierig, maar vooral een fantastisch mooie beleving die u zeker eens moet hebben meegemaakt! Of u nog nooit gedoken heeft of juist zeer ervaren bent; u zult zich tijdens uw duikvakantie op Bonaire direct thuis voelen bij de vakbekwame duikinstructeurs van ons vijfsterren PADI duikcentrum.

Ook snorkelen is op Bonaire zeer de moeite waard! Uniek aan ons eiland is dat u zo vanaf het strand kunt snorkelen. En ook door middel van snorkelen kunt u zeer goed de wondere onderwaterwereld ontdekken! Toucan Diving organiseerd ook erg mooie snorkeltrips onder begeleiding van een instructeur per boot, naar de mooiste snorkelspots, waar u veel kans heeft een zeeschildpad te ontmoeten!

Het Caribische eiland Bonaire is bijzonder trots op haar prachtige natuur. Zowel boven als onder water komt de natuurliefhebber volledig aan zijn trekken. Naar Bonaire gaat u oa om te snorkelen, duiken, en om te genieten van de rust. Wanneer u op zoek bent naar kleinschaligheid, natuur en rust zult u zich op Bonaire direct thuis voelen. De gezellige sfeer en de vriendelijke bevolking maken van uw duikvakantie op Bonaire een feest!