Meetings & Events

Meeting & Events bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een receptie, vergadering of feest, Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is de plek voor uw event. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire beschikt over diverse multifunctionele zalen en buitenruimtes die plaats bieden aan gezelschappen van 2 tot 500 personen. De ideale locatie voor elke gelegenheid!

Vergaderen op Bonaire

Vergaderen

Voor alle bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé verwelkomen wij u graag in Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Alle zalen beschikken over audiovisuele middelen zoals een groot projectiescherm, soundsysteem en beamer. Verder beschikken alle zalen over draadloos internet, airconditioning en veel daglicht. Hierdoor bent u tijdens uw vergadering van alle gemakken voorzien. 

Naast het afhuren van onze multifunctionele zalen voor vergaderingen is het bij ons ook mogelijk om één van de zalen te huren voor een ander evenement. Zo heeft ons professionele en flexibele team jarenlange ervaring met de organisatie en uitvoering van zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Zo is het mogelijk om bij een zaal te huren voor een diner, feest, trouwerij, een receptie of voor een teambuildingactiviteit.

Feestje

Feestje op Bonaire

Feestje

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest, jubileum of familiediner. Met een uitgebreide keuze in drank- en eetmogelijkheden komt u tijdens een feestje niets tekort. Ook is er van alles mogelijk in zaalaankleding en entertainment. Natuurlijk is het ook mogelijk om na het feest in een van onze kamers te overnachten.

Receptie

Receptie op Bonaire

Receptie

De zalen en faciliteiten van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een bruisende receptie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een receptie aan het zwembad? In één van onze multifunctionele zalen? Of op het strand met de ondergaande zon op de achtergrond? Natuurlijk is het ook mogelijk om na uw receptie te overnachten in één van onze kamers.