Boekingsvoorwaarden

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire verzorgt de accommodatie. De vlucht wordt als extra service voor u geboekt bij en uitgevoerd door TUI FLY vanaf Amsterdam. U ontvangt van TUI FLY een bevestiging voor uw vlucht. De tickets worden geboekt op basis van de door u aangeleverde gegevens, graag voornaam en achternaam paspoort aanleveren zoals ze in het paspoort geregistreerd staan.

Deze gegevens dienen overeen te komen met de gegevens zoals in uw paspoort vermeld. We ontvangen daarvoor graag  de achternamen exact volgens paspoort inclusief tussenvoegsel. Voor getrouwde vrouwen is dit de meisjesnaam. Tevens ontvangen we graag de eerste voornamen volgens paspoort, dus geen roepnamen. Plaza Resort Bonaire is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingskosten ten aanzien van de vlucht en reizigersgegevens.

Voor het missen en/of annuleren van uw vlucht is het Plaza Beach & Dive Resort niet aansprakelijk. De algemene vervoerdersvoorwaarden van TUI FLY zijn van kracht. https://www.tui.nl/corporate/sites/corporate_nl/files/documents/Alg.Verv.TUIfly.29082018.pdf

Wanneer de voorkeur uitgaat naar KLM als luchtvaart maatschappij wordt er , afhankelijk van de tarieven, een meer prijs in rekening gebracht. Ook hiervoor geldt dat de regels van de luchtvaartmaatschappij van kracht zijn. https://www.klm.com/travel/aw_nl/customer_support/booking_conditions_carriage/index.htm

Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid van de vluchten. De reserveringen voor de vluchten worden tijdens kantooruren gemaakt (maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00). Mocht de vlucht op moment van boeken niet meer beschikbaar zijn wordt een alternatieve datum aangeboden.

Extra services:
De prijzen van de vlucht zijn op basis van Economy class, exclusief ruimbagage. Na de ontvangt van de aanbetaling wordt het ticket voor u geboekt. U ontvangt de bevestiging van TUI Fly per email. Indien u een hogere klasse wilt boeken en/of bagage bij wilt boeken kunt u dit zelf op een later tijdstip nog toevoegen bij uw boeking, de bijkomende kosten hiervoor zijn op eigen rekening.

Betaling:
50 % van de totale reissom wordt binnen 24 uur na de boekingsdatum doorbelast op uw credit card. Het restant wordt 14 dagen voor aankomst afgeschreven. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Annuleren/omboeken:
De accommodatie kan tot 48 uur voor aankomst kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Voor annuleren/wijzigen van de vlucht gelden de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Indien een vlucht per KLM onderdeel uitmaakt van uw reis dan gelden 100% annuleringskosten vanaf het moment dat uw tickets zijn geboekt. Indien een vlucht per TUI FLY onderdeel uitmaakt van uw reis dan gelden vanaf het moment dat de reis aan u is bevestigd 100% kosten bij annulering of wijziging. Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van TUI FLY

Toeslagen:


Kinderen van 0 tot en met 3 jaar verblijven gratis bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire!
TUI FLY hanteert de volgende toeslagen, die we moeten doorberekenen:

  • Toeslag ticket TUI FLY kinderen van 0 t/m 1 jaar: € 50,-
  • Toeslag ticket TUI FLY kind 2 t/m 3 jaar: € 450,-

Kinderen van 4 t/m 12 jaar krijgen bij Plaza Beach & Dive Resort korting op het arrangement!
TUI FLY berekent vluchtkortingen voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, vanaf 12 jaar geldt deze korting niet meer.
Toeslag arrangement voor kinderen vanaf 12 jaar: € 200,-