Palm Beach Bar

Aangrenzend aan ons luxe Magna zwembad, vindt u de gloednieuwe Palm Beach Bar. Een gastvrije sfeer gecombineerd met een chique stijl. Of u nu zin heeft in een goede kop koffie in de ochtend of een verfrissende cocktail, een glas wijn of een ijskoud biertje in de middag, de Palm Beach Bar is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen.

Bites

Geniet van verrukkelijke bites uit eigen keuken, dagelijks vers gemaakt door onze creatieve koks. Een speciale gelegenheid of gewoon zin om jezelf te verwennen? Onze goede service en luxe aanbiedingen tillen uw ervaring naar een hoger niveau.

Drankjes

Naast een uitgebreid aanbod aan bites, biedt de Palm Beach Bar ook een uitgebreide drankkaart. Begin uw dag goed met een versgezet kopje koffie of een verse cappuccino. In de middag is de Palm Beach bar de ideale plek om te genieten van een verfrissende cocktail. Heeft u liever de cocktail aan het zwembad? Ook dat is mogelijk! Onze vriendelijke obers komen uw drankjes graag aan het zwembad binnen. Zo kunt u ongestoord genieten van een goed boek, de heerlijke zon en een verfrissende cocktail. Natuurlijk staan ook versgeperste sapjes, bier, wijn en verkoelende frisdranken op de kaart.

Openingstijden

De Palm Beach Bar is dagelijks geopend van 10.00 uur tot middernacht.