Luxe zwembad

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire heeft een prachtig vernieuwd Magna zwembad. Vanaf uw ligbed of het vanuit het zwembad heeft u fantastisch uitzicht op zee. Als u er zin in heeft, loopt u met gemak van het zwembad naar ons privé strand om daar te snorkelen tussen de koraalriffen.

Geniet van de zon en kom tot rust op onze heerlijke ligbedden in en om het zwembad. Daarnaast hebben we ook verschillende luxe ronde ligbedden met parasols direct aan de rand van het zwembad, zo kunt u na het zonnebaden vanaf uw ligbed verkoeling in het zwembad zoeken.

Haal na een duik in ons luxe Magna zwembad een drankje of lekkere snack bij de Palm Beach Bar. Hier vindt u een fijne gastvrije sfeer in een chique jasje met prachtig uitzicht op zee.

Aquafit op Bonaire

In ons luxe zwembad geven we regelmatig Aquafit lessen. Lekker bewegen in het water in het zonnetje. Tijdens deze groepsles werken we aan onze conditie op de maat van de muziek. De les is voor iedereen geschikt die kan zwemmen, iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau en tempo. De lessen worden gegeven door een instructeur van onze partner Swimsports Bonaire.

Hotelgasten kunnen hier gratis aan meedoen. Bent u geen hotelgast, maar wilt u wel graag een bezoek brengen aan de Aquafit les bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom voor $10 per les.

Zwemles bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Wist u dat u bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire, in samenwerking met Swimsports Bonaire, ook een zwemdiploma kunt halen? Zo kunnen uw kinderen zwemles volgen, terwijl u zelf lekker op een ligbed ligt te genieten van de zon.