Een kilometerslange kustlijn, azuurblauw water, witte stranden en tropische palmbomen. Het Caribische eiland Bonaire staat bekend om haar prachtige onder- en bovenwaterwereld. Om de sprookjesachtige onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken kunt u het best gaan snorkelen op Bonaire. De uitgelezen kans om oog in oog te staan met de meest kleurrijke vissen en het prachtige koraal. Bonaire is misschien wel de perfecte vakantiebestemming voor snorkelliefhebbers.

Snorkelen op Bonaire; voor ervaren snorkelaar tot aan beginner

Ervaring heeft u voor het snorkelen op Bonaire niet nodig. Het enige wat u nodig heeft is een goede duikbril, een snorkel en eventueel flippers. Natuurlijk assisteren wij u vol plezier met het uitzoeken van de juiste snorkeluitrusting om te snorkelen op Bonaire. Het strand van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is namelijk een van de makkelijkste punten om uzelf onder te dompelen in de prachtige onderwaterwereld van Bonaire. Met een beetje geluk kunt u tijdens het snorkelen op Bonaire een gevlekte adelaarsrog, zeepaardjes of prachtige zeeschildpadden tegenkomen.

Ervaren medewerkers & goed materiaal

Wanneer u gaat snorkelen op Bonaire zijn comfort en gemak natuurlijk naast een levenslange herrining erg belangrijk. Bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire begrijpen we dit meteen.  Om onze gasten te ontlasten bieden wij daarom alle uitrusting aan die u nodig heeft om onbezorgd te kunnen snorkelen. Daarnaast zijn onze ervaren medewerkers aanwezig om u handige tips en aanbevelingen mee te geven om het meeste uit uw snorkelervaring te halen.

De faciliteiten van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Naast het snorkelen op Bonaire biedt ons resort ook tal van andere faciliteiten en activiteiten om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Ontspan bij het zwembad met een verfrissende cocktail, geniet van een heerlijke maaltijd in onze restaurants of geniet van een van onze ontspannende behandelingen.

Kies voor Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire en ervaar de magie van snorkelen op Bonaire. Tijdens het snorkelen op Bonaire ontdekt u waarom Bonaire bekend staat als een van de mooiste bestemmingen voor snorkelliefhebbers.