Gaat u op vakantie naar Bonaire? Dan mag een bezoek aan een duikschool niet ontbreken. Met een kilometerslange kustlijn en een prachtige onderwaterwereld is het Caribische eiland Bonaire één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. Kleurrijke vissen, indrukwekkend koraal en goede wateromstandigheden maken Bonaire de ideale locatie voor een duikvakantie.

Ervaren begeleiding bij Toucan Diving

Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire hebben we met een privé strand, een eigen duikschool, Toucan Diving, en een indrukwekkende onderwaterwereld vol kleurrijke vissen en koraal alle faciliteiten in huis voor een heerlijke duikvakantie. Met ervaren instructeurs en een scala aan duikcursussen, zorgen we ervoor dat zowel beginners als ervaren duikers de ultieme duikervaring kunnen beleven. Of u nu komt om te leren duiken bij een duikschool op Bonaire, uw vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van de prachtige riffen en het zeeleven, onze duikschool op Bonaire staat klaar om u te begeleiden.

Bij Toucan Diving begrijpen we het belang van veiligheid en kwaliteit bij het duiken. Daarom werken we alleen met gecertificeerde instructeurs van Toucan Diving die u  stap voor stap begeleiden en ervoor zorgen dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt onder water. We maken gebruik van moderne apparatuur en volgen de hoogste normen op het gebied van duikveiligheid.

De duikarrangementen van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Speciaal voor de echte duikliefhebbers heeft onze duikschool op Bonaire een arrangement samengesteld, de kans voor een onvergetelijke en volledig verzorgde vakantie inclusief lucht/Nitrox en gewicht om 6 dagen lang ongelimiteerd te kunnen kantduiken. Na een geslaagde duiktrip met onze duikschool op Bonaire is ons luxe resort de ideale plek om tot rust te komen. Strijk neer in ons moderne zwembad, neem plaats voor het diner in ons restaurant of geniet van een heerlijke massagebehandeling.

Bent u enthousiast geworden over onze duikschool op Bonaire? Plaza Beach & Dive Resort Bonaire met Toucan Diving is de ultieme keuze voor duikliefhebbers. Neem contact met ons op en plan uw duikavontuur en ontdek waarom Bonaire bekend staat als een van de beste duikbestemmingen ter wereld!