Auto, scooter, golfkar & fietsverhuur Bonaire

Eén van de charmes van Bonaire is de beperkte grootte van het eiland. Hierdoor is alles uitstekend bereikbaar en kan iedereen genieten van de Bonairiaanse schatten. Indien u tijdens uw verblijf het eiland per auto wilt verkennen, kunt u ter plekke via de receptie of van te voren via reservations@bonaire.valk.com een pickup truck of jeep huren. Toch liever op de scooter of de fiets het eiland rond? Onze partner Macho biedt u aantrekkelijke tarieven.

Bonaire zit qua grootte tussen Ameland en Vlieland in, waardoor de afstanden klein zijn en alles goed te bereiken is. Tijdens uw vakantie op Bonaire zijn een aantal bezienswaardigheden absoluut aan te raden:

  • Washington Slagbaai Nationaal Park - Dit natuurreservaat bestaat uit zo’n 5643 hectare grond in het noordwesten van Bonaire. Het park is niet toegankelijk voor scooters. Meer informatie over het Washington Slagbaai National Park.
  • Goto Meer - Uw vakantie op Bonaire is niet compleet zonder een bezoek aan dit prachtige meer met haar roze flamingo’s! Meer informatie over het Goto Meer.
  • Zoutpannen - Wanneer u Bonaire bezoekt zijn de Pekelmeer zoutpannen een absolute aanrader. De zoutwinning op Bonaire is historisch en één van de eerste en belangrijkste bronnen van inkomsten op het eiland. De zoutbergen zijn niet te missen omdat ze al vanaf de verte te zien zijn. Tijdens deze route naar de zuidkant van het eiland komt u diverse slavenhutjes tegen, waar in de 17e en 18e eeuw de slaven doordeweeks sliepen. Een must see! Meer informatie over de Zoutpannen.
  • Kralendijk - Natuurlijk kan de kleurrijke hoofdstad van Bonaire ook niet ontbreken. De stad is niet erg groot, maar biedt wel alles wat u van een klein stadje kan verwachten. Kralendijk biedt leuke markten, winkelstraten, bars en gezellige restaurantjes. Meer informatie over Kralendijk.
  • Mangrove - U kunt in dit stuk natuur veel verschillende tropische vissen tegenkomen en zelfs schildpadden. Meer informatie over de Mangroves.
  • Donkey Sanctuary - Een ezel liefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om naar de Donket Sanctuary toe te gaan. Het park beschermt en verzorgt honderden schattige ezels op bonaire. U kunt op het park een rondje rijden en de dieren voeren. Meer informatie over de Donkey Sanctuary.
  • Rincon - Rincon is het oudste dorpje van Bonaire. Zeker leuk om naartoe te gaan en de interessante bezienswaardigheden te bekijken in het dorpje. Meer informatie over Rincon.