Auto, scooter, golfkar & fietsverhuur Bonaire

Eén van de charmes van Bonaire is de grootte van het eiland. Hierdoor is alles uitstekend bereikbaar en kan iedereen genieten van de Bonairiaanse schatten. Bonaire zit qua grootte tussen Ameland en Vlieland in, waardoor de afstanden klein zijn en alles goed te bereiken is met bijvoorbeeld de auto of scooter.

Wilt u graag het eiland met een auto verkennen? Dan kunt u via Plaza Beach & Dive Resort een pickup truck of jeep huren. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

Fiets of scooter huren

Zin om het eiland rond te rijden op de scooter of misschien zelfs op de fiets? Via onze partner Macho! kunt u fietsen en scooters huren tegen aantrekkelijke tarieven. Een helm dragen is niet verplicht in Bonaire, maar wel aan te raden en beschikbaar bij Macho!.

Toeristische informatie

Bezienswaardigheden Bonaire

Huurt een auto of scooter tijdens uw vakantie op Bonaire? Dan zijn er verschillende bezienswaardigheden absoluut aan te raden. Ontdek bijvoorbeeld Nationaal Park Washington Slagbaai of neem een kijkje bij de flamingo's in de zoutpannen van het eiland. Of bezoek Kralendijk, dé kleurrijke hoofdstad van Bonaire, die zeker niet mag ontbreken.