Strand

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is gelegen aan zee! Als gast van ons hotel kunt u altijd gratis gebruik maken van de strandbedjes met parasol, zodat u optimaal kunt genieten van een stranddag aan de azuurblauwe zee.

Vanaf het strand kunt u met gemak de zee in lopen voor een verkoelende duik of om te snorkelen tussen ons eigen koraalrif. Hier leven vele kleurrijke vissen en u zal uw ogen uitkijken. Speel na uw zwemsessie eens een potje beachtennis, dat hier zeer populair is. Op ons strand vindt u een beachtennisveld. Hier wordt regelmatig door gasten van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire een partijtje gespeeld. Rackets kunt u kosteloos lenen bij de dive shop.

Zwembad aan het strand

Liever aan het zwembad liggen? Dat is geen probleem, direct aan het strand ligt ons luxe Magna zwembad met uitzicht op zee. Ook hier vindt u heerlijke ligbedden in en rond het zwembad. Haal na uw verfrissende duik in zee of het zwembad een lekker hapje en drankje bij onze nieuwe Palm Beach Bar, met ook daar fantatisch uitzicht over zee. 

Watersportverhuur

Bij onze Marina office terecht kunt voor het huren van en bootje, kayak of stand-up paddleboard. Ideaal voor een actieve middag op het water! U kunt bij onze eigen jachthaven ook een boottocht boeken naar bijvoorbeeld Klein Bonaire. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Waterrolstoel

Bent u slecht ter been en/of kunt u niet zelfstandig de zee in. U kunt bij ons resort een waterrolstoel reserveren! Een zorgprofessional zal u de zee in begeleiden zodat u toch heerlijk kunt genieten.

Meer informatie