Klein Bonaire

Altijd al eens een onbewoond eiland willen bezoeken? Dan is een bezoek aan Klein Bonaire uw kans! Klein Bonaire is een klein eilandje met vrijwel geen faciliteiten en inwoners. Het eiland is rijk aan een prachtige natuur en is één van de beste plekken om te duiken of snorkelen. Zo kan u hier ideaal schildpadden en roggen spotten. Het is wel aan te raden om uw eigen eten en drinken mee te nemen, aangezien er geen eetgelegenheden op het eiland aanwezig zijn.

Wat te doen op Klein Bonaire

Klein Bonaire staat bekend om zijn prachtige stranden en de uitstekende duik- en snorkel mogelijkheden. Het water rond het eiland is kristalhelder en vol met kleurrijke koraalriffen en zeeleven waardoor een onderwaterverkenning een must is. Er zijn verschillende duikcentra op het hoofdeiland Curaçao waar u uitrusting kunt huren en dagtochten naar Klein Bonaire kunt regelen. Wilt u eerst nog leren duiken of uw vaardigheden even opfrissen voordat u Klein Bonaire bezoekt? Volg dan één van de cursussen bij de Toucan Diving duikschool.

Naast de verbluffende onderwaterwereld van Klein Bonaire, biedt dit eiland ook veel mogelijkheden voor activiteiten aan land, zoals vogels kijken, kajakken, wandelen en fietsen. Het eiland is door de regering van Curaçao aangewezen als natuurreservaat om de unieke omgeving te beschermen. Als bezoeker van het eiland is het daarom van belang om tijdens het verkennen van het gebied geen wilde dieren of vegetatie te verstoren, maar juist te genieten van alle rust en stilte die u hier gegarandeerd vindt!

Bereikbaarheid

Klein Bonaire is bereikbaar per boot of veerboot vanuit Willemstad of Kralendijk. Veerboten vertrekken dagelijks vanuit beide havens en binnen 15 minuten staat u op het eiland. Eenmaal aangekomen bij de haven in Klein Bonaire zijn er voldoende taxi's om u overal op het eiland te brengen. Wilt u op een actieve manier het eiland verkennen? Huur dan een fiets of brommer bij één van de nabijgelegen winkels en verken het eiland in uw eigen tempo!

All-inclusive verblijf

Bent op zoek naar verblijf in de buurt van Klein Bonaire? Plaza Beach & Dive Resort Bonaire, gelegen tegenover Klein Bonaire, is de ideale uitvalsbasis wanneer u Klein Bonaire wilt bezoeken. Geniet van een all-inclusive verblijf met luxe faciliteiten.

Boek nu uw verblijf