Mangrove Tour - Kajakken en snorkelen

De mooiste stukken natuur ontdekken tijdens uw verblijf bij Van der Valk Bonaire? Doe dan een kajaktour door het mangrove bos van Lac Bay! Het mangrove bos in Lac Bay staat bekend om zijn prachtige natuur en is de best bewaarde mangrove in het Caribisch gebied. In het Lay Bay gebied bevinden zich drie soorten mangrovebomen welke allen gelegen zijn in kristalhelder water. Voor een bijzondere ervaring bent u hier aan het juiste adres.

Kajaktour

De mangrove staat ook wel bekend als de ‘kraamkamer’. Ontrafel tijdens uw vakantie in Bonaire de betekenis tijdens een kajaktour door de mangrove. Bekijk de gebieden die grotendeels bedekt zijn met zeegras, wat dient als een filter waardoor het water helder blijft. Naast dat zeegras zorgt voor kristalhelder water, is zeegras een belangrijke omgeving voor zeedieren als baby roggen, kreeftjes en baby zeepaardjes. Deze dieren van dichtbij bekijken? Kies dan voor een kajaktour inclusief snorkelen.

Snorkelen

Ontdek naast het kajakken de verbluffende onderwaterwereld tijdens het snorkelen. In de mangrove maakt u een grote kans dat u veel verschillende tropische vissen en zelfs schildpadden tegenkomt. Het is echter niet toegestaan om met vinnen te snorkelen. Dit kan schade aanbrengen aan het ecosysteem en aan de mangrove. 

Mangrove & Kajak Center Bonaire

Vanaf het Mangrove & Kajak Center Bonaire kunt u een tour boeken door de prachtige flora & fauna van Bonaire. Onder deskundige begeleiding ontdekt u de mooiste plekken in het mangrove gebied. Kies voor een kajaktocht van een uur of ga 2 uur lang op pad met de kajak met de mogelijkheid tot snorkelen. Klaar om de mangrove te ontdekken?

Plan hier uw kajaktour