Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Plaza Resort Bonaire

Gezellig samen logeren bij Van der Valk als gezin. Wij bieden bij Plaza Beach Resort onze familiekamers aan. Voor extra gezelligheid kunt u = met het hele gezin in een comfortabele Van der Valk kamer verblijven. Dit is een grote kamer met 2 twee-persoons bedden. U kunt altijd de kamer compleet maken met een extra kinderbedje. Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is een kinderbedje gratis. Voor leeftijden daar boven kost het $ 9 per nacht.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf bij Van der Valk. Wij bieden een buffet met een speciale kids corner aan. Dit buffet biedt diverse opties zoals Fruit cocktail, Pancakes, Poffertjes, Yogurt, Groenten, Snacks, Nuggets, Frikandel,etc, French fries, Ice cream?, Muffins,Tosti aan.  


Daarnaast hebben we ook een eigen A La Carte pizza corner! Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren!  

Ontdek onze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk!. Binnen ons resort wachten diverse activiteiten op je: een verfrissende duik in het zwembad of genieten van live cooking buffetten. Voor elk wat wils. Ook hebben we speciaal voor onze kleine gasten (van 5 t/m 12) hebben we het Aqua Kids programma opgezet. Tijdens dit programma zorgen wij voor het vermaak van uw kinderen. Door middel van diverse activiteiten maken ze op een speelse manier kennis met ons prachtige eiland.