All-inclusive

Algemene informatie

Elke kamer is voorzien van een zithoek en twee tweepersoons bedden, een kingsize bed met in sommige gevallen een extra opklapbed. Elke kamer heeft een kleine cooler en een kluis. De  badkamer heeft een ligbad, een luxe douche en een wastafel.

Airconditioning

Elke kamer heeft een airconditioner. Deze koelt uw kamer in een korte periode van ongeveer 20 minuten. Wij willen u vragen de airconditioning niet te gebruiken als u niet in uw kamer bent. Bij aankomst is de airconditioning geprogrammeerd op een gemiddelde temperatuur. Voor optimale koeling vragen wij u de airconditioner niet lager dan 23 graden in te stellen.

WiFi

Vrijwel overal op het resort is WiFi beschikbaar; PlazaWifi. Het gebruik van onze WiFi is gratis en zonder wachtwoord.

Elektriciteit

Op Bonaire gebruiken we 110 volt, maar elke kamer is voorzien van minimaal één 220 volt stopcontact. Mocht u gebruik willen maken van de 110 volt stopcontacten en een adapter nodig hebben, kunt u terecht bij onze winkel Kadushi Kontentu.

Cooler

Elke kamer heeft een kleine cooler. Vanwege het warme klimaat op Bonaire raden wij u aan al uw voedingswaren in de koelkast te bewaren.

Kluis

In de kledingkast vindt u een kluis waarin u uw kostbaarheden kan bewaren. De instructies vindt u naast de kluis. Wij raden u aan waardevolle in de kluis te bewaren. Plaza Beach Resort Bonaire is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade of verlies van uw waardevolle spullen.

Schoonmaken en vervangen van linnen

Elke dag tussen 09.00 en 16.00 uur worden alle kamers schoongemaakt door de housekeeping afdeling. Wij vragen u de gebruikte handdoeken die vervangen dienen te worden op de grond te leggen. Indien de handdoeken niet op de grond worden gelegd worden deze vervangen om de 2 dagen. Het bedlinnen wordt om de 2 dagen verschoond. 

Strandhanddoeken

Bij check-in ontvangt u een pasje welke recht geeft op dagelijks schone strandlakens, die u kunt ophalen bij het Activity Center. Bij check-out dient u het pasje weer in te leveren. In geval van verlies is de borg $25 per pasje.