Voorzieningen

De kamers

Elke kamer is voorzien van een zithoekje en twee twee-persoons bedden of een kingsize bed met in sommige gevallen een extra opklapbed. Elke kamer heeft een klein koelkastje en een kluis. De badkamer heeft een ligbad, een luxe douche, een wastafel en in de meeste gevallen een apart toilet.

Airconditioning

Elke kamer heeft een airconditioner. Deze koelt uw kamer in een korte periode van ongeveer 20 minuten. Bij aankomst is de airconditioning geprogrammeerd op een gemiddelde temperatuur. Voor optimale koeling vragen wij u de airconditioner niet lager dan 23 graden in te stellen.

WiFi

Vrijwel overal op het resort is WiFi beschikbaar; PlazaWifi. Het gebruik van onze WiFi is gratis en zonder wachtwoord.

Elektriciteit

Op Bonaire gebruiken we 110 volt, maar elke kamer is voorzien van minimaal één 220 volt stopcontact. Mocht u gebruik willen maken van de 110 volt stopcontacten en een adapter nodig hebben, kunt u terecht bij onze winkel Kadushi Kontentu.

Koelkastje

Elke kamer heeft een klein koelkastje. Vanwege het warme klimaat op Bonaire raden wij u aan al uw voedingswaren in de koelkast te bewaren.

Kluis

In de kledingkast vindt u een kluis waarin u uw kostbaarheden kan bewaren. De instructies vindt u naast de kluis. Wij raden u aan waardevolle spullen in de kluis te bewaren. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade of verlies van uw waardevolle spullen.

Strandhanddoeken

Bij check-in ontvangt u een pasje waarmee u als all-inclusive gast dagelijks gratis strandlakens kunt ophalen bij de front office. Voor de niet all-inclusive is er ook de mogelijkheid om strandlakens te leen te krijgen voor $5. Bij verwisselen voor een nieuwe handdoek wordt er $5 in rekening gebracht i.v.m. washing/environment fee en er geldt een borg van $50.

Baby bed

U kunt bij de receptie vragen om een babybed voor kinderen tot 3 jaar. Een baby bed kost $10,- per nacht.

Wasserij service

Ook is er een wasserijservice in het hotel.