Refill drinkflessen

Kraanwater op Bonaire is van zeer goede kwaliteit, en heerlijk drinkwater! Omdat wij op Plaza Beach & Dive Resort plastic afval zoveel mogelijk willen reduceren, werken wij samen met " Join the Pipe". Join the pipe zet zich in om zoveel mogelijk mensen schoon kraanwater te laten drinken en op deze manier het gebruik van plastic wegwerpflesjes te beperken. Meer informatie vindt u op:https://join-the-pipe.org/pages/our-story.

In samenwerking met Join the pipe bieden wij onze gasten daarom een prachtige refill drinkfles, gemaakt van rietsuiker, aan. Deze refill fles kunt u op diverse plekken op ons resort vullen, zoals op uw kamer, in het restaurant, bij de receptie en bij de beachbar. Ook onze medewerkers staan voor u klaar om uw fles opnieuw te vullen. Daarnaast zijn er op ons resort diverse tappunten te vinden waar u zelf kunt tappen.

Om u welkom te heten in ons hotel geven wij u deze prachtige fles, met de skyline van Bonaire, na uw vakantie als souvenir mee naar huis (per hotelkamer zijn maximaal 2 flessen te vinden.