Ligging

Ons all inclusive resort ligt op de mooiste plek van Bonaire: direct aan zee gelegen waar u zo vanaf het strand kunt snorkelen, en één van de mooiste riffen van het eiland kunt bewonderen. Vanaf het resort heeft u prachtig uitzicht op Klein Bonaire.

Ons resort ligt slechts 5 minuten van het vliegveld, en slechts 5 minuten van onze gezellige hoofdstad Kralendijk, met leuke restaurants, winkeltjes en bars. Diverse bezienswaardigheden zoals Washington Slagbaai, Gotomeer, Mangroven, Rincon en Zoutpannen liggen allemaal op slechts een kwartier vanaf het resort. Ook kunt u per boot het prachtige onbewoonde eiland Klein Bonaire bezoeken.

Bonaire wordt niet voor niets de Parel van de Cariben genoemd. Dit prachtige tropische eiland in de helderblauwe caribische zee en behoort tot de ABC eilanden, en ligt vlak voor de kust van Venezuela.
Of u nu wilt genieten van een ontspannen strandvakantie, u actief wil laten onderdompelen in ons watersportparadijs: één van de allermooiste duikspots ter wereld, of het tropische binnenland ontdekken: op Bonaire kan het allemaal!

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Bonaire is zon, zee en strand. Maar dit eiland in de Cariben is meer. Deze bezienswaardigheden moet je echt niet overslaan!