Nieuws

Dansen op een tropisch eiland tijdens het Bonaire Dance Festival

Combineer je passie voor dansen met een zonovergoten reis tijdens het Bonaire Dance Festival van 3 tot en met 11 september 2016! Geniet van Salsa, Bachata en Kizomba party’s, spectaculaire shows, live bands, bootcamps en barbeques op één van de mooiste tropische eilanden in de Caribische zee.

Of je nu een beginnend danser bent of al jaren ervaring hebt, alleen bent of met een partner. Het dansevenement is voor iedereen. Professionele docenten en performers in de dansstijlen Salsa, Bachata en Kizomba zorgen op diverse locaties voor een onvergetelijke ervaring. Volg een workshop of cursus in een van de dansstijlen en je bent in een mum van tijd een ervaren danser!

Naast het dansprogramma is er voldoende mogelijkheid om het prachtige eiland Bonaire te ontdekken of te relaxen aan het witte zandstrand van Plaza Beach Resort Bonaire. Maak een boottocht over het heldere water van de Caribische zee, bezoek het Nationaal Park en beklim de hoogste berg van Bonaire voor een schitterend uitzicht over het hele eiland of neem een verfrissende duik in het water tussen de kleurrijke tropische vissen. Er valt genoeg te beleven op deze unieke bestemming!

Geniet van de 6e editie van het Cadushy Bonaire International Dance Festival tijdens deze 9-daagse samengestelde reis. Boek uw vliegticket en verblijf bij Plaza Beach Resort Bonaire via het Bonaire Dance Festival arrangement