All-inclusive

Watersport

Tijdens uw verblijf biedt Plaza Beach & Dive Resort diverse watersportactiviteiten die uw vakantie in Bonaire onvergetelijk zullen maken.

TechDiving Bonaire

Met techdiving zakt u af naar een nieuwe wereld op grote diepte. Het hoogste niveau van duiken is niet voor de meeste recreatieve duikers weggelegd. Door gebruik te maken van een speciale uitrusting is het mogelijk om nog langer en nog dieper te duiken. Ook vraagt deze vorm van duiken om het gebruik van andere gassen dan de reguliere perslucht of nitrox. Technical diving vereist veel ervaring en uitgebreide kennis en intensieve training.

Sorkelen

Een eenvoudige manier om de schoonheid van de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken is natuurlijk door te gaan snorkelen. Ervaring heeft u niet nodig. Het enige wat u nodig heeft, is een masker met snorkel en eventueel vinnen. Gasten van alle leeftijden gaan naar huis met de meest prachtige herinneringen van hun tijd in de zee van Bonaire. Snorkelen is veilig en voor alle leeftijden geschikt en het is een leuke familie activiteit. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is gelegen aan het huisrif 'Eighteen Palms', een prachtige plek om te snorkelen. 

Duiken

Kom en ervaar de schoonheid van de onderwaterwereld en zwem temidden van levendige koralen en scholen van tropische vissen. Onze goed opgeleide instructeurs zullen u de basistheorie leren en u vertrouwd maken met het apparatuur voordat u een veilige en gecontroleerde duik gaat maken met beperkte diepte. Deze ervaring wordt de hele week door regelmatig aangeboden en vindt plaats vlak bij ons strand, dat 18 Palms-duikplek wordt genoemd.

Voor meer informatie over duiken:
www.toucandiving.com