Duik in de tropische wateren van Bonaire!

Bonaire staat bij duikers van over de hele wereld bekend als een waar duikparadijs. Prachtige tropische vissen en andere kleurrijke zeebewoners leven tussen de koraalriffen van Bonaire en bieden een enorme diversiteit in de onderwaterwereld. Bewonder zelf de adembenemende onderwaterwereld in het heldere azuurblauwe water van de Caribische zee. 

Vanuit Duikschool.nl kun je nu de openwaterduiken van je vakantiecursus in de tropische wateren van Bonaire doen. Volg je theorie in Nederland en behaal je openwater duikbrevet in de kristalheldere wateren van Bonaire. Onze duikschool Toucan Diving Bonaire is PADI gecertificeerd. 

Special 
Speciaal voor jou als cursist van Duikschool.nl hebben we een aanbieding samengesteld. Je krijgt 10% korting op al onze a la carte duikprijzen (niet geldig op de referral zelf). 

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling reserveringen via reservations@plazabeachresortbonaire.com. Vermeld hierbij dat je een cursist van Duikschool.nl bent om gebruik te maken van de speciale aanbieding.