Welkom bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire – een van de enige all-inclusive hotels op het prachtige Bonaire. Met een prachtige ligging aan één van de mooiste koraalriffen van het eiland en een uitgebreid all-inclusive concept bent u op ons Resort op Bonaire aan het juiste adres voor een onvergetelijke zonvakantie. Of u nu wilt genieten van een ontspannen (mid)dag, een actieve watersportvakantie of een vakantie vol avonturen op het eiland, ins ons Hotel op Bonaire kan het allemaal.

Het uitgebreide all-inclusive concept van Hotel Bonaire

Een onderscheidend aspect van ons Resort op Bonaire is ons uitgebreide all-inclusive concept. Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire begrijpen wij namelijk maar al te goed dat u op vakantie gaat om te ontspannen, relaxen en te genieten. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen. Tijdens uw all-inclusive vakantie op Bonaire kunt u dan ook onbeperkt genieten van maaltijden, snacks, drinken en entertainment. Schuif aan voor een heerlijk diner in ons buffetrestaurant en geniet van een culinaire avond met prachtig uitzicht op zee, bestel een ijskoude cocktail bij de Coconut Crash Beach Bar of strijk neer voor een avond live muziek op het strand. Ons hotel op Bonaire bevat alle ingrediënten voor een ontspannen zonvakantie.

Snorkelen, duiken en watersport bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Naast ons uitgebreide all-inclusive concept kunt u in ons Resort op Bonaire ook terecht voor een spectaculaire watersportvakantie. Door de ligging aan de westkust van Bonaire, beschikt ons resort over een spectaculair uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Caribische Zee. Ons indrukwekkende, eigen, huisrif biedt de perfecte mogelijkheid om ook de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken. Tijdens een duikexcursie of snorkelervaring maakt u kennis met de spectaculaire onderwaterwereld van ons Resort op Bonaire. Kleurrijke vissen, indrukwekkend koraal, helderblauw water en goede begeleiding. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire heeft alle ingrediënten in huis voor een avontuurlijke wateractiviteit. Met ervaren instructeurs en een scala aan duikcursussen, zorgen we ervoor dat zowel beginners als ervaren duikers de ultieme duikervaring kunnen beleven. Of u nu komt om te leren duiken bij een duikschool op Bonaire, uw vaardigheden wilt verbeteren rustig wilt snorkelen onze duikschool op Bonaire staat klaar om u te begeleiden.

Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire ervaart u een perfecte mix van comfort, avontuur en ontspanning. We kijken ernaar uit om u  binnenkort te verwelkomen in ons prachtige resort op Bonaire.