Snorkelen op Bonaire

Een eenvoudige manier om de schoonheid van de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken is natuurlijk door te gaan snorkelen. Ervaring heeft u niet nodig. Het enige wat u nodig heeft, is een masker met snorkel en eventueel vinnen. Gasten van alle leeftijden gaan naar huis met de meest prachtige herinneringen van hun tijd in de zee van Bonaire. Snorkelen is veilig en voor alle leeftijden geschikt en het is een leuke familie activiteit. Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is gelegen aan het huisrif 'Eighteen Palms', een prachtige plek om te snorkelen. 

Kom langs bij onze Duik Shop voor de volgende service:

  • Het huren van de benodigde materialen
  • Snorkel lessen

Het warme en heldere water van Bonaire is wereldberoemd. Het strand van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is een van de gemakkelijkste punten om toegang te vinden tot het water waarin u kunt genieten van de mooiste snorkel plekken op het eiland. Zodra u in het water bent, wordt u omringd door mooie en kleurrijke vissen. Als u een beetje rondzwemt, kunt u zelfs een gevlekte adelaarsrog, zeepaardje of zeeschildpad zien. Als u meer wilt ontdekken van de onderwaterwereld van Bonaire, is dat gemakkelijk. Overal aan de kust vindt u gele stenen die snorkel- en duikplekken aangeven.

Snorkel tarieven

  • $ 5,00 Masker & snorkel verhuur 
  • $ 5,00 Vinnen verhuur 
  • $ 10,00 Wetsuit

Bonaire Marine Park

Om het Bonaire Marine Park te beschermen, moeten alle watergebruikers een Nature Tag kopen. Voor niet duikers kost deze tag slechts US $40,-. De tag is het hele kalenderjaar geldig. Kijk voor meer informatie op www.stinapa.org.

Deze tags zijn in onze dive shop te verkrijgen (betaling via pin of cash) of online via onderstaande button (alleen credit card betaling mogelijk).